Gode råd

Et par gode råd – ud over, hvad du kan finde i afsnittet “Sådan fungerer LOPPEKUP”. Hvis du ellers er i tvivl om noget eller har brug for et godt råd, er vi altid klar til at svare dig og fortælle, hvad vi selv ville gøre.

  • Sælg kun varer der er hele, rene og fungerer
  • Stil dine varer op, så de virker tillokkende og du selv har lyst til at købe dem.
  • Fortæl om din stand til dine venner, kolleger, familie
  • Fortæl om din stand og om LOPPEKUP på Facebook, Instagram
  • Prissæt dine varer efter, hvad du selv ville give for dem, hvis du så dem et andet sted – tag eventuelt dine venner med på råd. Eller sammenlign med hvad andre tager for deres ting.

Du kan søge inspiration til det prisleje dine varer ligger i ved f.eks. at se på QXL.DK eller DBA.DK, samt LAURITZ.COM. Husk dog, at det ikke er altid, at sælgeren har fået det for det, som vedkommende har ønsket sig eller som varen er vurderet til.

Har du gamle tegneserier eller albums, kan du se på WWW.FARAOS.DK, hvor du under deres afsnit om Antikvarisk kan finde priser på utroligt mange gamle albums og blade.

Har du gamle vinylplader, kan du se på WWW.DISCOGS.COM. Vinylplader har en unik ID – enten tal alene eller en kombination af tal og bogstaver. Det står altid på etiketten på selve vinylpladen, men ofte også på coveret. Tast dette ind i søgefeltet og der vises en række plader, med angivelse af  mindstepris.

 

Sct. Jørgensbjerg 43, 4400 Kalundborg
Tlf. 42 77 12 46
email: adm@loppekup.dk

 

Åbningstider:
Mandag – Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag, Søndag og helligdage 10.00 – 15.00
LOPPEKUP holder dog lukket i perioden 23. december – 1. januar