Om Loppekup

Umiddelbart ligner LOPPEKUP endnu et af de mange loppesupermarkeder, der skyder op herhjemme. Men to ting adskiller sig alligevel lidt fra de andre: Baggrunden og konceptet.

Baggrunden

Etableringen af LOPPEKUP udspringer af ønsket om at kunne genetablere Det danske Tændstikmuseum, som for snart 8 år siden måtte pakkes ned og konverteres til et virtuelt museum, da Hans-Henrik flyttede til en godt nok bedre, men også mindre bolig i Sorø.

Vi håber med LOPPEKUP at kunne skabe det økonomiske grundlag for at genetablere dette private museum og give råd til at holde åbent også når Hans-Henrik er på arbejde. Museet vil nemlig blive etableret i de samme lokaler som LOPPEKUP og hvor Hans-Henrik vil være i dagligdagen.

Du kan læse meget mere om museet, Hans-Henrik og hans store viden om den danske tændstikindustri på hjemmesiden www.taendstikmuseum.dk

Konceptet

Vi har valgt et justere det kendte koncept med udlejning af loppestande med nogle af de ting, som vi selv kunne tænke os, når vi enten skulle sælge eller købe på et loppemarked og med optimal fleksibilitet som nøgleordet.

Du kan læse mere om, hvordan det foregår under Sådan fungerer LOPPEKUP”, men hovedpunkterne er at:

  • Du kan vælge den lejeperiode du ønsker – dog med den begrænsning, at der lejes i hele dage.
  • Du kan vælge om du selv vil beholde hele salget (d.v.s. uden at skulle betale kommission) eller få rabat på lejen mod at betale kommission af dit salg.
  • Du kan selv bestemme, hvordan din stand skal indrettes – lige fra udelukkende bøjlestang til udelukkende hylder eller kombinationer heraf. Og du kan selvfølgelig justere din stand undervejs i lejemålet efter dine behov. Du kan se nogle af mulighederne under Billeder
  • Du kan leje glashylder i aflåste montrer eller billed-/lampekroge uden også at skulle leje en stand
  • Du kan leje lige den størrelse gulvareal, du har behov for.
  • Du kan selv bestemme om du vil sælge til fast pris (hvide labels) eller lade køberen give dig et bud på en anden (jo nok lavere) pris (orange labels), hvis din vare prissættes højere end 99 kr. Kontakten mellem sælger og køber sker gennem LOPPEKUP.
  • Du får ryddet op og genopfyldt din stand, uden at du skal betale ekstra. Så du “kun” behøver at tage til Kalundborg, når du starter og slutter din lejeperiode.
  • Vi afregner dit salg med dig hver uge eller hvis du tidligere har solgt for mere end 2.000 kr.
  • Du skal ikke udskifte prismærker, hvis du flytter stand. Prismærkernes ID følger dig som unik person og ikke standen.

 

Sct. Jørgensbjerg 43, 4400 Kalundborg
Tlf. 42 77 12 46
email: adm@loppekup.dk

 

Åbningstider:
Mandag – Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag, Søndag og helligdage 10.00 – 15.00
LOPPEKUP holder dog lukket i perioden 23. december – 1. januar