For dig som sælger

Inden du lejer en stand
Vi giver dig gerne gode råd om, hvordan du bedst opfylder dine ønsker. Men for at vi kan give dig den bedste vejledning, bør du, inden vi mødes / tales ved overveje, hvilke varer du vil sælge, hvor meget du vil sælge og over hvor lang en periode, du regner med at ville sælge dine varer. Du bør også overveje om der er nogle af dine varer, hvor du vil lade køber komme med et bud.

Vi har enkelte begrænsninger for hvad du må sælge. Du må ikke sælge: Dagligvarer (herunder fødevarer, alkohol og tobak), våben, knive, hårde hvidevarer, farlige væsker og materialer, ulovlige kopivarer samt pornografi. Og så må du ikke opsætte/lægge reklamer/visitkort for dig selv eller andre.

Aftale om leje af stand
Når du vil lave en aftale om leje af en stand kan du enten

  • henvende dig i LOPPEKUP på Sct. Jørgensbjerg 43,
  • ringe til os på tlf.: 42 77 12 46
  • maile til os på email: adm@loppekup.dk eller
  • udfylde din ”ønskeseddel” i afsnittet ”LEJ EN STAND” og vi vil efterfølgende kontakte dig.

Her aftaler vi nærmere om hvad og hvornår du vil leje din(e) stand(e) hos os og hvordan du ønsker at din stand skal være indrettet. Samtidig betaler du din standleje for den aftalte periode.
Vi modtager kontanter, Mobilepay og VISA Dankort

Sammen med en kopi af lejeaftalen får du udleveret dine prismærker (klistermærker) – om antal, se nærmere under “priser“. Hvis du vælger at køber skal kunne give dig et bud på varen, får du samtidig udleveret specielle klistermærker til dette.

Forud for lejeperioden
Inden du kommer til LOPPEKUP for at opstille dine varer, kan du i ro og mag prismærke alle dine varer hjemmefra og du kan vurdere om du vil sælge den enkelte vare til en fast pris (de hvide prismærker) eller om køber skal kunne give dig et bud på en lavere pris end den faste (de orange prismærker), hvis din vare prissættes højere end 99 kr.

Hvis det er svært at få klistermærket til at sidde fast på varen (f.eks. på tøj) anbefaler vi at du klistrer prismærket på en manillalabel (kan købes hos os) og binder dette på tøjet. Til sidstnævnte kan du også leje en tekstilpistol til at påsætte mærkerne med. Tekstilpistolen er dog kun til brug i LOPPEKUP.

Opstillingen
Som udgangspunkt vil din stand være indrettet med hylder i den brede del og bøjlestang i den smalle. Men hvis du ønsker en anden indretning kan du blot – inden du opstiller dine varer – give besked til personalet om, hvordan du vil have indrettet din stand og vil tilpasser den med den samme. Du kan se eksempler på indretning under “Billeder“. Når du kommer for at opstille dine varer, kan du aftale med personalet, hvordan din stand skal indrettes. Du kan opstille dine varer fra en time før lukketid dagen før dit lejemål begynder. Skulle du i mellemtiden have fundet ud af, at en anden fordeling af bøjleplads og hylder er mere hensigtsmæssig for dig, giver du os blot besked og vi ændrer indretningen umiddelbart efter.

Har du dine varer med i en flyttekasse, kan du gratis få opbevaret denne på vores lager under din lejeperiode. Vi mærker kassen med dit standnummer, så du er sikker på at få din egen kasse med når lejemålet afsluttes. Samtidig kan du på den måde have eventuelle supplerende varer stående til opfyldning efterhånden som dine varer bliver solgt fra standen.

Under lejeperioden
Vi sælger dine varer til de interesserede købere. Om budgivning – se afsnit herunder. En gang om ugen giver vi dig besked via mail eller SMS om omfanget af dit salg (antal varer og samlet salg), dog oftere, hvis vi kan se, at der er solgt så meget, at der ikke er ttilstrækkelige varer i din flyttekasser til, at fylde din stand op.

Varerne henstår under eget ansvar i hele lejeperioden fra du ankommer med varerne til du afhenter de tilbageværende varer igen. LOPPEKUP har ikke tegnet forsikring, der dækker brand, tyveri, vandskade eller andre hændelser der måtte ramme dine varer.

Hvis du lader en flyttekasse med supplerende vare stå på vores lager (gratis), fylder vi op for dig, efterhånden som varerne bliver solgt ligesom vi rydder op, hvis vi synes, at køberne har fået rodet lidt for meget rundt i dine varer. Så du behøver kun at komme til LOPPEKUP, når du starter og slutter din lejeperiode. Men du er selvfølgelig altid velkommen i LOPPEKUP.

Ønsker du at ændre prisen på en vare, skal du sætte et nyt prismærke på varen med den nye pris. Du må ikke ændre prisen ved at overstrege og skrive ny pris på det oprindelige prismærke.

Vil du holde udsalg af dine varer, kan dette ske ved at låne et stort prismærke hos med teksten ”xx % på alle varer i standen”, hvor %-satsen kan være 25, 50 eller 75.

Budgivning
Hvis du er i tvivl om du har sat den ”rigtige” pris på din varer og/eller gerne vil kunne sælge dem til en lavere pris end det du oprindeligt havde tænkt dig, kan du vælge at klæbe det specielle orange budmærke på varen med en mindstepris. Dette mærke er unikt nummereret, så vi kan identificere, hvilken vare der er tale om. Vi fører ikke register over disse varer, så vi anbefaler dig at tage en kopi af dine budmærker inden du opsætter varerne, så du ved, hvilke varer vi taler om, når vi henvender os til dig med et evt. bud fra en kunde.

Varer sat til fast pris sælges selvfølgelig til den faste pris du har mærket din vare med. Hvis du derimod har valgt at lade køber give dig et bud, modtager vi buddet på dine vegne og sender dig senest dagen efter en email eller SMS med varenummer og budpris, hvorefter du kan melde tilbage til os (på samme måde) om du vil acceptere buddet.

Når køber henvender sig igen for at høre om buddet er accepteret, sælger vi varen for dig til den nu aftalte budpris. Der kan ikke indledes en yderligere forhandling om prisen på den pågældende vare. Varen tages ikke af hylden før køber igen henvender sig, så den bydende køber kan risikere, at varen er solgt til den angivne minimumspris til en anden køber.

Al kontakt mellem budgiver og dig foregår gennem LOPPEKUP.

Udbetaling for salget
Som udgangspunkt opgør vi dit salg hver søndag ved lukketid og indsætter beløbet på den bankkonto, som du har oplyst til os, senest mandag formiddag. Hvis du inden søndag ved lukketid har solgt for mere end 2.000 kroner indsætter vi beløbet på din bankkonto dagen efter at du har nået dette beløb. Dit salg for den resterende del af ugen opgøres søndag ved lukketid, som beskrevet ovenfor. Du kan også vælge at få beløbet udbetalt, hver 2. mandag eller hver 4. mandag, det er helt op til dig.

Forlængelse
Hvis du inden den sidste dag i din lejeperiode finder ud af, at du vil forlænge dit lejemål, skal du blot henvende dig i LOPPEKUP og vi indgår en aftale om en ny lejeperiode. Vi kan dog ikke garantere, at du kan leje dem samme stand i den efterfølgende periode, men vi vil sammen finde frem til en anden ledig stand til dig. Du vil dog ikke skulle udskifte prismærkerne, da ID-nummeret følger dig og ikke standen.

Afslutning
Senest ved lukketid på den sidste dag i lejeperioden skal din stand være tømt for de resterende varer. Du har mulighed for at pakke dine ting ned i en flyttekasse og lade den stå på vores lager til afhentning i løbet af næste formiddag. Såfremt du ikke har ryddet din stand inden det angivne tidspunkt, rydder vi standen og bortskaffer de efterladte varer uden ansvar for os.

Slutafregning
Vi opgør den sidste  uges salg på dagen efter dit lejemål er udløbet og indsætter beløbet på den bankkonto, som du har oplyst til os.

 

Sct. Jørgensbjerg 43, 4400 Kalundborg
Tlf. 42 77 12 46
email: adm@loppekup.dk

 

Åbningstider:
Mandag – Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag, Søndag og helligdage 10.00 – 15.00
LOPPEKUP holder dog lukket i perioden 23. december – 1. januar